A zord időjárás a kertek kedvelőinek, hobbi és profi kertészeknek kevés lehetőséget ad a kerti munkák elvégzésére. Az átmeneti időszak alatt megtervezhetjük az ültetendő növények helyét.

festett kavicsok növényeknek sorkijelölő kreatív

Fejünkben kijelölhetjük, hová, milyen sorrendben, és mivel ültethetjük el növényeinket. A hely kijelölésének rengeteg formája van. Legtöbben a sorok két végére kijelölő botot tesznek, amit zsinórral összekötnek, és a végére, papírra, nejlonra ráírják a zöldségfélék nevét. Az eső, szél gyakran ezeket a lapokat elfújják, tönkreteszik, jövőre újat kell vásárolni. Boltban is kapható ezerféle jelölő, amikért fizetnünk kell, és nem biztos, hogy harmonizál a környezetünkkel. Folyók, patakok mentén, vagy akár a kertünkben fellelhetünk különféle méretű kavicsokat, sziklákat, köveket.

festett kavicsok növényeknek sorkijelölő kreatív

A kert szebbé tételében sokat segíthetnek, és hasznosak is lehetnek.

 Sorba vettük az általunk ültetett, vagy ültetésre váró növényeket, és a kövekre, kavicsokra, sziklára rá lettek festve, azok a növények, amiket elvetünk a kertünkbe. Vízálló festékkel, lakkal vannak lekezelve, így a költségeken is spórolhatunk, hiszen nem kell minden évben megvennünk a sorkijelölőket, és ékes díszei is a kertnek.

festett kavicsok növényeknek sorkijelölő kreatív

Közzé tettünk az elkészültekből pár kavicsot, reméljük tetszeni fog. Hamarosan a kavicsfestés rejtelmeibe is bevezetjük az olvasókat.

K&P