Feleségemmel festői környezetben Balaton-Felvidéken Keszthely kistérségben egy gyönyörű falu szőlőhegyén élünk. Hatalmas területen gyümölcsfák vesznek körül bennünket, a közeljövőben folyamatosan bővítjük a fajtájukat.  Különféle növényeket termesztünk, zöldségeket, fűszer és gyógynövényeket. Folyamatosan tapasztalunk, tanulunk. Nálunk sokkal tapasztaltabb emberektől szívjuk a tudást, szakkönyveket böngészünk. A blog létrehozásának ötlete az eddig tanultak megosztása, élmények megosztása, és a tanultak átadása. Kriszta kavicsokra, kövekre, sziklákra képeket is fest, aminek egy részét a kert szépítésében is felhasználunk.

Reményeink szerint az olvasó hasznos információt talál. A természeti környezetről, a kert gondozásáról, a növényekről, az ételek alapanyagairól, élettani hatásaikról és a feldolgozásukról.

Másik általunk működtetett blogunkon a rereceptekhumorban@reblog.hu oldalunkon általunk elkészített ételeket képekkel együtt lehet megtalálni.

Jó olvasást kívánunk.

Kulcsárné Váradi Krisztina

Kulcsár Péter

Ui: Kedvcsinálóként az általunk termelt teljesen vegyszermentes zöldségekről, feldolgozott készítményekről, és egy kavicsról is felteszünk képeket.